Lyderhorn

Med treningstøy på jobben, bestemte jeg meg for å ta meg turen opp til

Lyderhorn 396 moh og et av de syv fjell rundt Bergen på veien hjem.

Turen gikk fra Skålevik og opp ryggen fra sør, med Askøy i ryggen. Hadde heldigvis tatt på piggsko av typen Icebug, for det var mye is i stien på vei opp. Etter det første kalde kvarteret med løping/gåing i skygge kom jeg opp i til ca100 mhøyde. Det var minus 4 grader når jeg startet, så det var godt å møte solen da. Møtte stadig andre mennesker på vei ned fra toppen. Flere en meg ville ut og opp på denne solskinnsdagen. På veien opp var det også en som kom løpende bak meg og forbi. Det rykket litt i foten etter å henge på, men i dag var det sone 1 økt på meg. Har fått utarbeidet et treningsopplegg fra en i Fenring Langdistanse. Han vil jeg komme tilbake til senere. Ja jeg skal også komme tilbake med planene mine fremover, men det får bli i et av de neste innlegg. Vel oppe på toppen etter ca 30 minutter var det stålende sol og ikke en sky på himmelen. Kom i prat med en hyggelig kar der oppe som også tok seg tid til å nyte den storslåtte utsikten.

På veien ned klarte jeg av alle ting å rote meg vekk fra stien 2 ganger, så det ble noen meter ekstra på meg. Pytt pytt bare godt med noen meter ekstra. Takk igjen til piggskoene som loste meg trygt ned igjen. Piggskoene er noe av det beste og nyttige jeg har kjøpt av treningsutstyr.

Etter 1 time var samvittigheten når det gjaldt trening god. Nå var det bare å komme seg hjem å lage middag til familien, slik at samvittigheten på hjemmefronten også blir bra.

Dette kommer jeg til å gjøre flere ganger fremover våren. I morgen blir det sykling hjem fra jobb.

Bilde av Lyderhorn.

Om LøpSammenAskøyMentor

- Alder 54 år - Bosted Askøy - 2 barn Motto er Trening og Trivsel med plass til alle - Hobby: Løp Sammen Askøy Follesø Mannskor Follesø Mannskor Trim
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..