BREV TIL ASKØYVÆRINGEN

90 kg og sofagris

To bilder som beskriver litt av livet mitt.

Slik så mye av mitt liv ut for noen år siden. Var glad i å sitte i ro og slappe av. En fest var som regel i sikte. Til tross for at jeg var livsnyter, så var samvittigheten ovenfor egen helse dårlig. Men som mange andre så utsatte jeg ubehaglige ting.Når jeg ser på dette bildet, ja da er det med på å gi meg motivasjon til videre trening.

Etter. Fremdeles på ræven med en kose pils, men samtidig med joggeko og sykkel .

I dag kan jeg sitte på ræven også, men det gjør jeg som regel som restitusjon. Men som på bilde så koser jeg meg gjerne med en pils. Det er viktig å fortsette å «kose» seg litt. Det gjør jeg, men da ofte sammen med treningskammerater. Som her under sykling på Rallarvegen.

BREV TIL ASKØYVÆRINGEN(AVIS)

Siden jeg har gått fra å være sofagris og til å bli en aktiv mann, så tenkte jeg historien min kan være med å motivere andre til å begynne å trene. Skrev derfor en mail til lokalavisen på Askøy (http://www.askoyv.no/).

MAILEN SER SLIK UT:

Jeg heter Trond Pedersen er 45 år og har en historie jeg lurer på om dere vil skrive om?

I dag er avisene og blader dekorert av alle former for slanking og vektreduksjon ved trening. Det er her jeg har min historie. Jeg har gått ned fra 90 kg og til 70 kg på 2 år bare ved trening og å tenke litt på det daglige matinntaket. Samtidig gikk jeg fra å være en sofagris med høyt sykefravær på grunn av problem med et operert og ødelagt kne. I følge legejournal fra Haraldsplass, så skulle jeg ha skiftet kneskålen. Jeg har nektet dette og trent meg opp fra ingen bevegelse med 90 kg og til å nå være 70 kg. Jeg løper nå maraton, sykler Bergen-Voss og har vært med på triathlon(ironman). I august skal jeg være med på verdens tøffeste og hardeste triathlon, som er NORSEMAN. Den starter ved å hoppe av fergen i Hardangerfjorden svømme 3.8 km inn til Eidfjord, for deretter å sykle 180 km til Rjukan området. Det hele avsluttes med å løpe maraton fra Rjukan området og opp på Gaustatoppen 1883 meter over havet(http://no.wikipedia.org/wiki/Gaustatoppen).

Det jeg vil ha frem med min historie er at når det er mulig for meg å gjøre noe med overvekt og høyt sykefravær, så kan nesten alle klare det samme, uten ”slankekurer” av diverse arter.

Skulle det være av interesse å skive om min ”historie”, så ta kontakt.

Så nå får jeg vente å se om de svarer og hva de svarer.

Jeg skriver treningslogg, og når jeg nå ser i loggen min tilbake til jeg var 90 kg. Da skriver jeg følgende:

Dato 15.03.2010. Brukte 1:07:33. Reiste meg fra sofaen for første gang på lenge. Det er mye snø ute etter en lang vinter. Jeg veier 89.4kg. Det er mye snø og falt igjennom. Håper dette er starten på noe?

Slik startet min reise mot et aktivt liv. En reise som totalsett bare har vært positiv, men selvfølgelig har det vært svette, slit og tårer. Skal jeg nå et mål, så må jeg hele tiden strekke meg lenger på trening. Slik må det være.

Bilde av Gaustatoppen:

 trondtri

Om LøpSammenAskøyMentor

- Alder 54 år - Bosted Askøy - 2 barn Motto er Trening og Trivsel med plass til alle - Hobby: Løp Sammen Askøy Follesø Mannskor Follesø Mannskor Trim
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..