En uvanlig søndag.

Søndag i Askøyhallen med Astik.

Søndag i Askøyhallen med Astik.

Som vanlig om søndagen så begynner dagen med svømming. Sykkelklubben har Askøyhallen for seg selv mellom 9 og 10. Denne økten skal være basen frem mot utesvømmingen som starter i mai/juni. Jeg er ikke så hipp på drills og intervaller i bassenget, selv om det er viktig. Jeg er ute etter å komme meg gjennom 3800 svømming på en noenlunde tid. Hva er en noenlunde tid? Det vet jeg ikke pr i dag men under Bergen Triathlon (www.bergentriathlon.no)  i fjor, så svømte jeg på 1:38. Nå får jeg et år til med svømming så vi får se.

 

Fenring Langdistanse krysser en bekk.

Fenring Langdistanse krysser en bekk.

Etter svømmingen pleier jeg å løpe en 3 timers tur i skogen med Fenring Langdistanse. På grunn av mye is i skogen, så ble det ikke løping i dag. Liker den økten meget godt. Tror det er ukens høydepunkt.

 

Ja ja siden det ikke ble løping så fikk jeg stelle litt med familien min. Konemor og jenten min på 18 år var ikke stått opp da jeg kom hjem, så jeg begynte å mekke frokost med ferske rundstykker. Er jo morsdag i dag. De satt pris på det, for vanligvis så er jeg vekke fra 0830 og til 1430 på søndagene. De er meget tålmodig med tanke på hvor mye jeg får trene. Takk til familien min.

 

Etter frokost gikk jeg i kjelleren for å sette på klær til vask. Her i huset er det jeg som er ”kokken” og som vasker klær. Slå den du!  Når jeg skulle legge mine klær på plass, så stoppet jeg opp og tok dette bildet.

Sko hyllen min.

Sko hyllen min.

Bilde taler for seg selv. Er det bare jeg som har så mangen par sko til trening? Tror ikke det. Er nok mange som har mye mer i sin kolleksjon tenker jeg. Ja det er mange som bare har 1 par joggesko og 1 par sykkelsko. Ser nok at det kan være litt galskap i dette men når jeg trener 7 dager i uken, ja da trenger jeg skikkelig redskap på beina.

Jeg har et problem når jeg sykler om vinteren, og det er at jeg fyser noe sinsykt på tærne. Jeg har derfor kjøpt meg varmesåler til bruk i sykkelskoa.  Her ser dere hvordan det ser ut med batteriene på skoene. Nå kan jeg sykle uten å fryse, så sålene er helt suverene.

 

Sykkelsko med varmesåler.

Sykkelsko med varmesåler.

I morgen blir det vinterkarusell på meg.10 km på? Ja si det.

 

Ha en fin kveld.

Om LøpSammenAskøyMentor

- Alder 54 år - Bosted Askøy - 2 barn Motto er Trening og Trivsel med plass til alle - Hobby: Løp Sammen Askøy Follesø Mannskor Follesø Mannskor Trim
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..