Kropp og sinn må ha felles mål.

På toppen av Kolbeinsvarden

På toppen av Kolbeinsvarden

De fleste treningsøktene som jeg har er med tanke på å bygge opp ”kroppen” min til en konkurranse.  Og jeg har skrevet før at jeg er ikke med for å vinne men å bryte egne grenser. Målet mitt er fremdeles NORSEMAN i august.

Ja vi e "stein" hakke galen

Ja vi e "stein" hakke galen

I løpet av de siste dagene har jeg hatt noen økter som betyr utrolig mye for meg i min vei mot NORSEMAN. Treningsøktene har vært på ca 2 ½ time og foregått med lav intensitet(sone 1). Har snakket om det også tidligere, at 80 % treningen skal foregå i sone 1.

Sykkeltur til Herdla

Sykkeltur til Herdla

På lørdag morgen kl 08.00 var jeg ute på første trening med en gruppe i området rundt Kolbeinsvarden. Det overrasker meg at ikke flere som bor i området rundt Juvik ikke vet om stiene som fører opp til Kolbeinsvarden fra Juvikflaten/Storebotn. Var derfor fint å kunne ta med en gruppe opp fra Juvik. Turen mot toppen er en fin opplevelse med mye fin utsikt og fin natur. Treningen er viktig for meg, men å kunne trene og snakke med treningsvenner er enda bedre. I løpet av de årene jeg har trent nå, har jeg funnet ut at de aller fleste med felles interesser tar vare på og støtter hverandre. Det med å lytte til hverandre gi råd og spørre om råd, gjør at jeg får større tro på egne oppgaver og prestasjoner. At kroppen er fysisk klar for oppgaver er viktig, men det psykiske må også være på plass. Turen på lørdag morgen var en slik tur.

På vei til Kolbeinsvarden

På vei til Kolbeinsvarden

Lørdag ettermiddag var det sykkelen som skulle ut på veien. Hensikten med den økten var også å ha det trivelig, samt hjelpe en ”nybegynner” på sykkelen. ”gi og ta”-

I dag har jeg løpt med Fenring Langdistanse. Fenring gjengen tar vare på alle som stiller opp og som ønsker å komme i bedre form. Noe grunntrening bør ligge i bunn før løpeturen på 2 timer. Den kompetansen som en del av løperne i Fenring har er av meget høy standard. Den kompetansen deles villig bort til alle som er med. Jeg sluker til meg ny lærdom hver gang jeg løper med gruppen, og de blir ikke lei av stadig nye spørsmål (tror jeg…).

Konklusjon: Fysisk trening er meget viktig, men uten støtte fra en god psyke blir ikke resultatene gode nok. Kropp og sinn må ha felles mål.

Med deler av Fenring på Dronningen

Med deler av Fenring på Dronningen

Trening på Ravnanger

Trening på Ravnanger

Om LøpSammenAskøyMentor

- Alder 54 år - Bosted Askøy - 2 barn Motto er Trening og Trivsel med plass til alle - Hobby: Løp Sammen Askøy Follesø Mannskor Follesø Mannskor Trim
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..