3 SYKKELRITT OG 7 FJELL

Det er nå lenge siden jeg har hatt tid til å skrive om min vei mot NORSEMAN. Mai har vært en meget hektisk måned. Mye av tiden har gått med til å jobbe på det nye huset vårt som er under bygging. Vi håper på at det er klart til innflytting om noen uker. I mellom sparkling maling og tapetsering m.m har jeg klart å snike inn en del trening. Ja jeg må ikke glemme at familien skal ha sitt, noe som jeg prøver å få til så ofte som mulig. Follesø Mannskor som jeg synger i skal ut i konkurranse til helgen, så det har vært en kamp om å lære seg alle sangene utenat. Har 98% kontroll på alle sangene nå.

LØPING

Ferdig med 7fjellsturen

Ferdig med 7fjellsturen

Jeg har prøvd å kjøre med et treningsopplegg med vedlikehold av løpeformen. Jeg har løpt en sone 3 økt og en langtur i sone 1 i uken. For å kjøre litt hard med tanke på komme meg til Gaustatoppen, deltok jeg på 7fjellsturen. Turen gikk i år dagen etter Bergen-Voss på sykkel som jeg syklet. Med relativ friske bein etter turen til Voss startet jeg litt forsiktig for ikke å gå på en smell underveis. Jeg var meget glad da jeg var ferdig med Ulriken og følte meg ganske pigg. Trykket jevnt på inn til mål i Marken. Jeg stoppet klokken på 5:29 timer og smilte.

Med Fenring Langdistanse. Frode, Svein, Blokken, Janicke, Gunnar, Eirik og Harald

Med Fenring Langdistanse. Frode, Svein, Blokken, Janicke, Gunnar, Eirik og Harald

SYKKEL

Med sponsordrakt TINE

Med sponsordrakt TINE

Sykkelen har vært brukt flittig i mai. En langtur, en sone 3 økt og en bakkeøkt i uken. I tillegg har jeg deltatt på Skjærgårdsrittet, Nordhordland rundt og Bergen–Voss.

Skjærgårdsrittet ble kjørt relativt rolig. Planen var å sykle rolig, men gruppen økte litt etter hvert og jeg havnet på tiden 2.:45:09. Det ga en gjennomsnitt fart på ca31 km/ti den 85km lange løypen. Det var en veldig behagelig tur der beina var så fine at jeg syklet like fort tilbake til Start sammen med flere venner.

Nordhordaland rundt var det første gang jeg syklet, så jeg kjente ikke løypen. Feltet jeg startet i skulle sykle på en tid på ca 2:40 timer. Det gikk i et forrykende tempo fra

Sammen med to gode venner, Øyvind og Harald

Sammen med to gode venner, Øyvind og Harald

start av, så etter ca 40 km mistet jeg feltet. Heldigvis kom det et nytt felt ikke lange etterpå. Det feltet fulgte jeg helt til mål. Jeg passerte mållinjen med krampe på innsiden av lårene etter 90km, på tiden 2:41:13. Det ga en gjennomsnitt fart på nesten34 km/t, som var3 km/topp fra Skjærgårdsrittet. I motsetting til Skjærgårdsrittet var jeg temmelig sliten. Det positive var at jeg var kjempefornøyd med egen innsats etter målpassering.

Bergen-Voss skulle sykles med Astrik III. Vi skulle sykle på et egenkomponert skjema til 5:55 timer. Jeg var visekaptein i gruppen og skulle sitte i kjedelåsen opp til Voss. I låsen satt jeg i vinden helt til Granvin. Etter Granvin ble gruppen for liten til å ha en lås og jeg ble en del av rullen. Sammen med en gjeng fra Astrik III passerte vi mål på tiden 5:55:17 som var tiden vi skulle lande på. Nå var spørsmålet om jeg hadde valgt riktig tid med tanke på å gå 7 fjellsturen dagen etter. Som jeg har skrevet tidligere i innlegget så viste det seg at jeg klarte å gjennomføre 7 fjellsturen på en grei måte.

Målgang Bergen-Voss

Målgang Bergen-Voss

Hva skjer så fremover? Jo først skal jeg ha litt restitusjon i noen dager. Så blir det å holde vedlike løpe og sykkel formen. Fokuset på svømming vil bli trappet opp betraktelig. Jeg håper også på å få deltatt på en eller to ½ Ironman før august.

Er jeg i rute? Vet ikke, men føler jeg har gjort et godt stykke arbeid i vår.

Tar med et bilde av barna mine på fisketur, slik at dere ser at jeg kan være familiepappa også.

Fisketur med mine barn

Fisketur med mine barn

Om LøpSammenAskøyMentor

- Alder 54 år - Bosted Askøy - 2 barn Motto er Trening og Trivsel med plass til alle - Hobby: Løp Sammen Askøy Follesø Mannskor Follesø Mannskor Trim
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til 3 SYKKELRITT OG 7 FJELL

  1. Remi sier:

    Veldig bra Trond.. Med den mengden der er du i fin rute til Norseman.. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..