TrondTri er på nett igjen.

Sommeren er over og jeg og Kristian ser tilbake på gode dager i bassenget.

Sommeren er over og jeg og Kristian ser tilbake på gode dager i bassenget.

Det er en stund siden jeg har vært på nett nå. Har liksom hatt litt ferie fra bloggen. Alle kjenner vel til at det er litt tungt å begynne i arbeid igjen etter en ferie. Nu er ferien over og jeg er klar til å begynne å skrive litt mer om mitt liv med TTT(trening, trivsel og triathlon).

I høst har jeg vært litt i kjeller med tanke på treningslyst. I tilegg til at jeg har vært en del «småsyk» i perioder. Har liksom ikke vært noe særlig syk det siste året, så når jeg plutselig ble plaget av det ene og det andre, ja da fikk jeg litt panikk. Har jo gjort meg mine tanker om hvorfor kroppen plutselig ikke ville spille på lag med meg. Hovedtanken er vel at kroppen på en eller annen måte ga meg beskjed på at råkjøret på den måtte stoppes, og kroppen få ferie. Jeg har derfor lyttet til kroppen og ikke presset meg for mye i høst.

Jeg har sevfølgelig prøvd å vedlikeholde en del av kondisen, men pr i dag så ligger jeg nok et langt skritt unna den kondisjonen jeg hadde i sommer. Det eneste jeg har vært med på i

Sammen med min gode kompis Øyvind som også løp Bergen Ultra.

Sammen med min gode kompis Øyvind som også løp Bergen Ultra.

høst som har kostet litt krefter var Bergen Ultra(63.3 km). Siden jeg fremdeles er med i «kampen» om å greie Jernmannsstatuetten, så måtte jeg løpe det løpet. Det var mitt første Ultraløp, så jeg viste dermed ikke hva jeg gikk til. Å løpe en maraton for meg i dag er helt greit hvis jeg da ikke gjør et forsøk på å perse ved å gå i kjelleren. Ultra løpet gikk ganske greit selv om jeg løp litt i underkant av hva jeg hadde tenkt tidsmessig. Etter at jeg hadde rundet maraton-merket kom det en del småproblemer. Det regnet hele dagen, så føttene ble som svamper, jeg fikk vondt i en tånegl samt at det begynte å gnage både her og der. Men som med mye annet jeg har vært med på så er erfaringen at det er bare å fokusere på fremdrift slik at jeg kommer i mål. I mål kom jeg på tiden 6t41min.

Ellers i høst så er jeg kommet i gang igjen med det gøyeste jeg vet og det er løpingen med Fenring Langdistanse. Turene i det vi kaller Sumpen er bare helt rå. Alle er like sosiale, blide og vennlige mot hverandre. Sumpturen er en super langøkt i sone 1. Oppfordrer alle som liker å løpe til å sjekke opp Fenring Langdistanse på facebook.

I Sumpen med Fenring Langdistanse.

I Sumpen med Fenring Langdistanse.

En annen ting jeg har kost meg med i høst er å motivere nye gutter i Follesø Mannskor Tri. Har derfor brukt de to første løpene i Vinterkarusellen til å hjelpe dem, motivere og støtte dem under løpet. Det gleder meg å se at flere «sofagriser» klarer å komme seg over dørstokken og begynne å bevege seg.

Videre fremover mot jul blir det fokus på å nå målet om 5 halve maraton på Bergensk jord og kampen mot å greie Jernmannen.

Kommer nok nå etterhvert med flere innlegg, for jeg har mye på hjertet.

Trond

Om LøpSammenAskøyMentor

- Alder 54 år - Bosted Askøy - 2 barn Motto er Trening og Trivsel med plass til alle - Hobby: Løp Sammen Askøy Follesø Mannskor Follesø Mannskor Trim
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..