Mine første pokaler

Premieutdeling maratonkarusellen

Premieutdeling maratonkarusellen

Så var året 2012 over og noen utmerkelser skulle deles ut til løpere som har kvalifisert seg til det i løpet av 2012. Utdelingen fant sted da Maratonkarusellen feiret 30-års jubileum med musikk og show samt store pokaler til de som fullførte fem hele og halve maraton på Bergensk jord. Vi var 97 løpere som fikk  pokal for å ha fullført fem halve eller hele maraton. Stedet var Bjarghallen ved Stavollen fotballplass. Jeg, sammen med de andre, var invitert av Hans Jakob Berntsen som grunnla og startet det hele fra begynnelsen i 1982. I 1990 startet han også den såkalte Jernmannen.

Det var første gang jeg hadde kvalifisert meg til denne ”festen” ved å løpe fem halve på Bergensk jord og gjennomført Jernmannen.

Da jeg startet på 2012 hadde jeg trent i nesten 2 år og hadde flere mål for året. Noen mål klarte jeg ikke som jeg har skrevet om tidligere i min blogg, Fem halve og Jernmannen sto på listen over mål og det klarte jeg. Er vannvittig glad for det.

Morgenøkt med Morten Hauso

Morgenøkt med Morten Hauso

Det var en meget hyggelig fest som begynte med en løpeøkt kl 10. Løpeturen ble ledet av Morten Hauso som tok oss gjennom en runde i løypen til Bergen skogsmaraton. Alltid like gøy og sosialt med slike økter. Jeg kjenner etter hvert mange i løpemiljøet og slike turer gjør at jeg kommer i kontakt med flere. Etter 90 minutter i duskregnet bar det i dusjen og videre til selve feiringen. Jeg var advart om at det kom til å bli en latterfull premieutdeling. Det stemte for jeg lo godt mange ganger. Jeg gikk min heder og ære gjennom flott omtale med påfølgende pokal overrekkelse. Da jeg vendte nesen hjemover til Askøy ved 15.30 tiden kjørte jeg med et stort smil rundt munnen.

Utdeling av Jernmannsstatuetten

Utdeling av Jernmannsstatuetten

Fem halve på Bergensk jord.

Å løpe en halvmaraton for meg nå er ikke noe problem lenger. Selvfølgelig blir det tungt hvis jeg ønsker å perse, noe som jeg ikke prøver på så ofte. I løpet av året pleier jeg å planlegge inn et løp i hver av distansene der jeg gir alt jeg har. I resten av løpene tar jeg det som en kvalitets treningsøkt. Fem halve er i boks og jeg drister meg til å si at et mål for 2013 er å klare 5 hele maraton på Bergensk jord.

Pokal for 5 halv maraton på Bergensk jord

Pokal for 5 halv maraton på Bergensk jord

Jernmannen vil jeg ikke si så mye om for det kommer et stykke om meg og veien mot Jernmannsstatuetten i Bergens Tidende på fredag eller lørdag. Kommer tilbake med det i neste blogg innlegg.

Takk for 2012 til alle som leser min blogg.

Avslutter med å si følgende om trening:

DET VIKTIGSTE ER IKKE HVA DU GJØR BARE DU GJØR DET.

Trond

Om LøpSammenAskøyMentor

- Alder 54 år - Bosted Askøy - 2 barn Motto er Trening og Trivsel med plass til alle - Hobby: Løp Sammen Askøy Follesø Mannskor Follesø Mannskor Trim
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Mine første pokaler

  1. Gratulerer så masse Trond. Det er en kjempeprestasjon og jeg unner deg pokalene i lange baner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..