I Sumpen med Fenring Langdistanse

14 Sumpløpere en søndag formiddag

14 Sumpløpere en søndag formiddag

Det er høst og de fleste er ferdig på sykkelsete for i år. Det minker også på løpekonkurranser. Det er når dette skjer at det blir høysesong i Sumpen med Fenring Langdistanse. I dag var vi 14 stykker som løp, 10 menn og 4 damer. For meg så er søndagsturene med Fenring den beste økten i uken, både treningsmessig og sosialt. Turen går som vanlig fra Ravnanger(Askøy) hver søndag kl 10:00 og nordover til Norde-Haugland, vi er da ved enden av Singlingevannet. Vi løper da opp til tårnet på Kjærgardsåsen før vi runder Singlingevannet med kurs sydover igjen. Etter nesten 20 km der vi bruker ca 3 timer lander vi på Ravnanger igjen.

Turen skal i utgangspunktet være  en rolig tur, men for de som ikke er vant til å løpe så langt i meget vått og gjørmete terreng så blir nok turen tung. For den som ikke ønsker å ta hele turen de første gangene så går det ann å hoppe på halvveis.

Sumpløperne er alle sammen skrudd slik sammen at vennskap med en god tone og godt humør står i høysete. Det er også meget høy kompetanse innen løping på mange, så ønsker du å vite mer om løping så er Sumpen et sted å få svar.

Ønsker du å være med i Sumpen så søk opp Fenring Langdistanse på facebook.

Om LøpSammenAskøyMentor

- Alder 54 år - Bosted Askøy - 2 barn Motto er Trening og Trivsel med plass til alle - Hobby: Løp Sammen Askøy Follesø Mannskor Follesø Mannskor Trim
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..