Vinterkarusellen er for alle.

Vinterkarusellen

Vinterkarusellen

I Bergen og fra Fana Stadion hver høst/vinter blir det arrangert en Vinterkarusell i løping hver tredje uke. En kan løpe en 5 eller 10 km løype. Vinterkarusellen trekker til seg opp mot og nå trolig mer en 1000 deltagere til et hyggelig stevne. Der oppe på Fana stadion er det plass til alle som vil ut å løpe seg en tur sammen med andre løpeglade mennesker. Du treffer gjerne naboen som du ikke viste løpte eller sågar en arbeidskollega. Ja det er faktisk slik at det er mange som løper og holder seg i form uten at de stikker seg for mye frem i hverdagen. Ja selvfølgelig treffer du også Bergens beste løpere som også er på nasjonalt nivå der.

Jeg pleier å reise opp til Fana sammen med gode venner i Follesø Mannskor Tri gruppen. Vi er en gjeng der noen trener jevnlig sammen, mens andre trener alene og i grunnen svært lite. Det er derfor Vinterkarusellen er så fin, den inkluderer alle uansett nivå.

Gode løpevenner på vinterkarusellen.

Gode løpevenner på vinterkarusellen.

Hvordan går det så med meg for tiden? Det går opp og ned i forhold til planen jeg har angående trening i vinter. Planen er at jeg skal ha en rolig vinter med fokus på vedlikehold av kondisjon og løping. Mandager har jeg fri når jeg ikke er på Vinterkarusellen. Tirsdag løper jeg med Fenring Langdistanse fra Haugland skole og over til Ask. Turen er 11 km lang og vi bruker ca 1t10min på turen, så turen passer for mange. Onsdager har jeg også stort sett fri hvis ikke jeg tar meg en tur til Lyderhorn rett etter jobb. Torsdag løper jeg intervall, enten 10x1000m eller 15x400m. Fredag stort sett fri. Lørdag sykler jeg eller løper en rolig tur. Søndag løper jeg Sumpturen med Fenring Langdistanse, som er en 3 timers tur fra Ravnanger og nord til Nordre-Haugland og tilbake i ”skauen”. Se facebook gruppen Fenring Langdistanse for mer info.https://www.facebook.com/#!/groups/328745697260304/?bookmark_t=group.

Fenring Langdistanse på søndagstur i Sumpen.

Fenring Langdistanse på søndagstur i Sumpen.

Ja da er det mandag og jeg oppfordrer dere til å sjekke opp i  for mer info om Vinterkarusellen på http://www.bfgbergen.no/index.php/arrangement/vinterkarusellen. Kanskje jeg ser en ny nabo eller arbeidskollega der oppe?

Vinterkarusellen er for ALLE.

Om LøpSammenAskøyMentor

- Alder 54 år - Bosted Askøy - 2 barn Motto er Trening og Trivsel med plass til alle - Hobby: Løp Sammen Askøy Follesø Mannskor Follesø Mannskor Trim
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..