En gang var han 106 kg i går ble han Norgesmester i 24 timers løping.

Bjørn Tore Norgesmester.

Bjørn Tore Norgesmester.

Som noen av dere sikkert har merket seg her inne på min blogg så er jeg opptatt av å få frem at lyter, plager, sykdom, ”overvekt” eller at vi er for tjukk/feit som vi sier ikke er til hinder for å komme i gang med trening. Uten å formane eller vise pekefinger til dere som føler dere i den gruppen, så viser jeg her et nytt eksempel på at det nesten umulige er mulig bare en tar tak i sitt liv. Målet er heller ikke at dere skal prøve på noe slikt men gjøre dere opp noen tanker om egen situasjon og kanskje begynne i det små for eget velvære og helse sin skyld. Han jeg vil trekke frem i dag ble Norgesmester i 24 timers løping i går. Han heter Bjørn Tore Kronen Taranger. Han sier følgende på sin blogg:

Bjørn Tore 106 kg

Bjørn Tore 106 kg

I november 2006 veide jeg 38 kilo mer enn hva jeg gjorde i starten av 2010,  og spiste en helt annen type mat enn det vi forbinder med en toppidrettsutøver! Jeg fikk et sterkt indre ønske om å endre livsstil, og samtidig husker jeg veldig godt at min farmor sa: «nå er det på tide å gjøre noe, Bjørn Tore…». Jeg har alltid hatt et godt forhold til min farmor og hun har betydd mye for meg!
En uke senere (oktober 2006)  satte jeg for alvor igang med prosjektet: kom i form, finn tilbake til matchvekten! Jeg la om kostholdet og sluttet umiddelbart å spise brødmat, og gikk over til bare å spise 3 knekkebrød uten smør til både frokost & lunsj. Til middag spiste jeg det konemor serverte. En annen viktig suksess faktor var at jeg aldri spiste kvelds etter kl 2030, også her knekkebrød! Jeg retter selvsagt en stor takk til min kone Kjersti for hennes fantastiske støtte i alt fra å smøre matpakke til å motivere meg med et spark i baken samt korte løpeturer sammen.

Nettsiden hans ligger her: http://bttaranger.weebly.com/index.html

Jeg kjenner Bjørn Tore fra treningsgruppen Endorfinos der han er en kjempestor

Vinnerne NM 24 timers, Per Audun Heskestad, Bjørn Tore Kronen Taranger og Edna Karin Boge.

Vinnerne NM 24 timers, Per Audun Heskestad, Bjørn Tore Kronen Taranger og Edna Karin Boge.

inspirator. Jeg treffer han også rundt om kring på forskjellige mosjonsløp i distriktet. Har syklet Bergen-Voss sammen med han, tatt Jernmannsstatuetten sammen med han og vært på tapas party hos han. Han er rett og slett en meget hyggelig å sympatisk mann som går foran som et godt forbilde for meg og andre.

Her kan dere se Bjørn Tore på NRK Lindmo som gikk lørdag kveld. Han kommer inn etter 46 minutter ut i programmet: http://tv.nrk.no/serie/lindmo

Bergens Tidende og BA sier om han etter NM gullet følgende:

http://www.bt.no/sporten/Lop-nesten-6-maratoner-i-strekk-3016073.html

http://www.ba.no/sport/article7018353.ece

GRATULER SÅ MYE MED NORGESMESTERSKAPET BJØRN TORE.

Meg sammen med Bjørn Tore etter endt 5000m under Jermannen.

Meg sammen med Bjørn Tore etter endt 5000m under Jermannen.

Hilsen Trond

Om LøpSammenAskøyMentor

- Alder 54 år - Bosted Askøy - 2 barn Motto er Trening og Trivsel med plass til alle - Hobby: Løp Sammen Askøy Follesø Mannskor Follesø Mannskor Trim
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..