«Mørketiden er snart over»

Vinter i Sumpen.

Vinter i Sumpen med Therese og Peter .

Da var mørke januar over og januar har for min del vært «mørk». Jeg hadde mange positive tanker senhøstes om at 2015 skulle bli et år med mye god trening og konkurranser. Hadde også et lite comeback  på triathlon i tankene. Men de 2-3 siste månedene har jeg fått større og større problemer med min høyre skylder. Den har plaget meg i rundt 3 år nå(står en del om det i andre innlegg), noe som jeg har taklet på en grei måte frem til for noen måneder siden. Smertene som den vonde skulderen har medført siste tiden har gått utover min livskvalitet, noe som har gått utover både trening og jobb. Skal ikke klage alt for mye men jeg måtte droppe 5000 meter svømming i år p.g.a skulderen og det var det eneste jeg manglet for å bli «Jernmann» for 3 året på rad. I’ll be back.

18. februar satser jeg på at «mørketiden» begynner å ta slutt for da skal jeg inn og operere skulderen. Har snakket med noen andre som har tatt samme operasjon som meg og de sier at de er blitt helt bra igjen. Så jeg krysser fingrene for at jeg også blir bra.

Til tross for en mørk første del av vinteren så har det vært noen positive drypp innimellom. Jeg har vært noen ganger på spinning og det har fungert ganske fint. Spinning har jeg

Lyderhorn med min venn Harald

Lyderhorn med min venn Harald

funnet ut at jeg liker. Dette med å bli pushet sammen med andre gjør at endorfinene koker i kroppen. Har også klart å løpe Sumpen noen ganger og det gir meg mye. Makan til sammensveiset og positiv gjeng skal en lete lenge etter. Kommer til å savne Sumpen med løperne under rekonvalesensen. Har også sammen med min venn Øyvind Lygre startet opp en Begen-Voss gruppe på 6.30. Den har vi gitt navnet Astik ToT(Astrik Tur og Trivsel). Vi tror at det er behov for en slik gruppe her ute i sykkelmiljøet på Askøy. Har du lyst til å være med så se  https://www.facebook.com/groups/1529318337340109/.

Vil også slenge inn litt reklame for en løpegruppe som løper fra Kleppestø hver tirsdag og torsdag klokken 19. Den gruppen vil nok passe for mange. Gruppen kaller seg Holdut. For mer info se, https://www.facebook.com/groups/332931616893811/.

Stå på alle som trener jevnt og trutt og til dere som ønsker å komme i gang så sier jeg «det er ikke så viktig hva slags trening du utfører bare du gjør det».

Ny pokal kom på hyllen etter å ha løpt trofast under Maratonkarusellens løp 2014

Ny pokal kom på hyllen etter å ha løpt trofast under Maratonkarusellens løp 2014

Om UltraTrond

- Alder 55 år - Askøy -Erfaring fra tjukkas til ultra løper m.m Motto er Trening og Trivsel med plass til alle Leder Løp Sammen Askøy
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til «Mørketiden er snart over»

 1. Irriterende med bare 5000m igjen til mållinjen på Jernmannsstatuetten. God bedring etter 18/2!

 2. Iselin sier:

  Jøss-for ein motiverande og spennande blogg! Eg blir kjempe imponert over kva du presterer. Eg er sjølv heilt i starten av mi «kom i form reise». Takk for at du deler og motiverer!
  Håper skuldera di er bedre! Satser på å vere med på noko av det du skriver om etter kvart som formen kjem seg:)

  • trondtri sier:

   Iselinla gjør din «kom i form reise» til en positiv opplevelse. Ta de små stega underveis og lag deg noen målsetninger. Målsetningene bør ikke være for store, for hvis en ikke oppnår målet så blir ofte skuffelsen større der målene har vært store.
   Stå på .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..