I farta igjen.

Skulder operasjon.

Skulder operasjon.

Yes da var det gjort og jeg ser lyst på tiden som kommer. Operasjonen tror jeg gikk helt fint. Det var ut og inn på samme dag. I timene etter operasjonen var jeg ganske svimmel og kvalm, og i dagene etterpå var jeg konstant trøtt. Nå etter 3 uker er jeg begynt å komme til hektene.

Tok meg i forrige uke en tur i nærområdet mitt her på Tveit til Tveitaskogen. Et sted som ikke er så stort men som har mange fine stier og utsikts punkter. Tveitaskogen har vært mye brukt av meg tidligere og kommer nok til å bli brukt mye i tiden fremover. Fytti katta hvor godt det var å komme seg ut igjen og jeg trenger det. Ja jeg må bevege meg

Utsiktspunkt i Tveitaskogen.

Utsiktspunkt i Tveitaskogen.

ganske mye i månedene som kommer, for her har jeg sprengt badevekten gitt. 4 kilo opp på noen uker er mye synes jeg. Jeg er skrudd sammen slik at jeg legger på meg hvis jeg spiser «normalt» og ikke beveger meg. Så nå er det prosjekt opp og ut der 4+1 kg skal ut av min kropp. Planen er 0.5 kg pr uke fremover, der fokus er «normalt» kosthold uten snop i hverdagen.

Har også vært ute og testet sykkelen med stort hell. På sykkelen står skulderen ganske i ro noe som gjør at jeg kan trene på en intensitet som gir meg kondisjon. Kondisjon er «ferskvare» og min er gått ut på dato. Var ute en tur på lørdag på off-road for å teste. Testen gav meg svar i positiv favør sik at jeg var med Askøy sykkel & triathlon club på søndagens rolige tur til Herdla. En fin fin tur i supert vårvær.

PLANER:

Være fartsholder på Bergen City Maraton på 2 timer. Sykle Bergen-Voss sammen med Astrik Tur og Trivsel som skal til Voss på 6.30. Jeg er «leder» for den gruppen sammen med Øyvind Lygre. Vi kommer til å følge Astrik sine treningstider  i tillegg til egne tilrettelagte  treninger. Utover det så vil jeg ta ting på sparket alt etter utviklingen av skulderen.

Vil til slutt si at jeg savner Sumpen og Fenring Langdistanse. Håper jeg snart er tilbake.

For mer info om Astrik og Astrik Tot se:

https://www.facebook.com/groups/1529318337340109/

https://www.facebook.com/groups/ASTRIK/

Herdla tur med Astrik.

Herdla tur med Astrik.

Om UltraTrond

- Alder 55 år - Askøy -Erfaring fra tjukkas til ultra løper m.m Motto er Trening og Trivsel med plass til alle Leder Løp Sammen Askøy
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til I farta igjen.

  1. Tilbaketråkk: HØSTEN 2015. | trondtri

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..