Lysere trenings hverdagen.

Sumpen

Sumpen

Det er nå gått 2 måneder siden forrige innlegg og det er vel på tide å skrive noen ord igjen om hvordan det går i den tunge veien tilbake til trening.

Jo det skal jeg si dere og det er bare toppers men jeg må gi et lite minus for den  forbanna skulderen verker som bare f…. enda. Nok om den. Jeg har det bare helt supert trenings messig der jeg har fulgt min plan om ca 5% økning i volumet pr uke. Det kan jeg ikke gjøre lenger for da blir belastningen for stor. Jeg kommer nå til å øke med ca 5% i måneden fremover vinteren. Fokus vil bli rolig mengde kombinert med korte intervall økter der en vil bli på mølle og en på sykkel.

Gruppen og turen som jeg løper om søndagen i Sumpen er som vanlig høydepunktet når 11272302_1129646283719104_691817505_ndet gjelder trening. Fy flate dere er en sosial, vennlig og inspirerende gruppe å være sammen med. Det dukker stadig opp nye fjes der ute og det en jo så snadder, samt at de siste 5-6 ukene har det vært ca 10 stykker på hver tur. Og huff nå kommer det et men….. og det er at jeg «savner» et par av dere som i mange år har vært «gamle og trofaste» i gruppen og det er lenge siden jeg har sett. Alt har nok sin årsak til det og det har jeg forståelse for men jeg vil nå bare at dere skal vite det. Ingen navn blir nevnt for jeg tror dere vet selv hvem dere er.

Ja jeg må nevne et godt tilbud til dere som ikke er tilknyttet noe spesielt løpemiljø og ønsker å løpe sammen med andre av og til. Det er kommet i gang en gruppe som kaller seg «Hold-ut» og løper hver tirsdag og torsdag  fra Holmedalen(Askøy). De gir et godt tilbud til den ganske uerfarne løper samt den litt meg rutinerte.

For mer info se: https://www.facebook.com/groups/332931616893811/?fref=ts

Avslutningsvis så må jeg fortelle en liten historie. Jeg er på tampen av 40 årene nå men pytt alder betyr ingenting når det gjelder trening(vet ikke om jeg lyver nå). Dog er det slik at jeg var i en meget hyggelig 50 års dag forrige helg der jeg møtte igjen mange venner som jeg ikke har truffet på lenge. Det var en snadder kveld der både alkohol i skjønn forening med fest langt ut på mårra kvisten satte sine spor. Ja sporene etter festen strakk seg ut på tirsdagen en gang. Hva har jeg lært, og hva vil jeg frem til?(viste jo hva som kom til å skje) jo at ønsker jeg å ha en fin trenings uke så nytter det ikke med for mange slike i løpet av året når jeg er i slutten av 40 årene for da betyr alderen noe. Noen som kjenner seg igjen?

Legger ved en link over søndagsturen både kort og lang: https://www.strava.com/activities/419877707#kudos og https://www.strava.com/segments/10613147

Om LøpSammenAskøyMentor

- Alder 54 år - Bosted Askøy - 2 barn Motto er Trening og Trivsel med plass til alle - Hobby: Løp Sammen Askøy Follesø Mannskor Follesø Mannskor Trim
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..