HØSTEN 2015.

 

Sumpen

Sumpen

Hva skjer a?

Jo det skal jeg si dere. Jeg har hatt 2 gode måneder med trening i oktober og november, der jeg toppet det med å løpe halvmaraton i begynnelsen av desember. Planen var da å bare å stille opp for å treffe gode løpevenner samt å få en rolig langtur på asfalt. Planen var å løpe på rundt 2 timer.

Ved start traff jeg Morten,  Inger Johanne og Fredrik som har vært noen fantastiske trenings venner de siste årene. Planen var da å løpe rolig sammen med dem. De første 5 km synes jeg var tøff da tempoet lå ann til 1.50 noe som jeg synes ville bli for tøft. Men med godt selskap og en kropp som våknet så ble det lettere og letter for hver km. Jeg kom i mål på en tid langt fra 2 timer gitt. Det ble 1.48 og jeg var ikke sliten en gang, så det var en stor overraskelse med tanke på «form».

Maratonkarusellen sammen med Sun fra Kina

Maratonkarusellen sammen med Sun fra Kina

Så var det snipp snapp UTE for meg, for to dager etter løpet begynte kroppen å murre med forkjølelse, vond hals, kroppsverk m.m. Det var som om jeg hadde fått influensa i kroppen. Ja ja da var det bare å ta det med ro en stund. En uke gikk og så to uten bedring. Lege ble besøkt der det ble gitt penicillin mot lungebetennelse. Etter nok en uke og  ingen bedring ble det ny penicillin.  Etter 4 uker begynte jeg å komme meg men var rimelig fortvilet for kroppen var nå på «felgen» igjen så det var bare å starte på sketch igjen.

Har nå vært i en rolig trenings fase i ca 3 uker da neste nedtur kom. Jeg har vært under utredning for en vond skulder som noen av dere kjenner til (http://trondtri.com/2015/03/17/i-farta-igjen/) i hele høst, og i forrige uke kom meldingen om at ikke alt var som det skulle være med den og må derfor gjennom ny operasjon. Til tross for den litt kjedelige meldingen så håper jeg at de denne gangen klarer å fikse problemet. Det blir ny operasjon i neste uke så da var det på sin plass å få en skikkelig god tur før jeg skal under kniven.

Vidden sammen med Benedicte

Vidden sammen med Benedicte

Turen ble sammen med Benedicte fra byen opp til Ulriken for så å ta oss over Vidden. Det hadde de siste dagen vært snøvær så vi var spent på turen. Og ja det var mye snø oppe på vidden. Det var også skareføre  så vi gikk gjennom snøen for hvert skritt vi tok. Det var også store fonner som vi måte kave oss igjennom. Men alt i alt så ble det en fin men tung tur over vidden der vi sa farvel til solen og tok i mot månen. 4 timer brukte vi på turen så jeg var sliten da vi var ferdig. Takk for en fin tur Benedicte.

Nå blir det rolig løp under Maratonkarusellen sin halv maraton på lørdag før kniven venter på tirsdag.

Benedicte i solnedgang

Benedicte i solnedgang

 

Ja ja treningsvenner jeg håper å være tilbake i noe aktivitet om noen måneder. Kommer til å savne trenings venner, Sumpen, Hold Ut, ASTRIK m.m

 

 

 

Om UltraTrond

- Alder 55 år - Askøy -Erfaring fra tjukkas til ultra løper m.m Motto er Trening og Trivsel med plass til alle Leder Løp Sammen Askøy
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..