Trening og Trivsel.

Liten rapport fra meg.

Follesø Mannskor Trening og Trivsel gruppe

Follesø Mannskor Trening og Trivsel gruppe

Siden jeg opererte skulderen på nytt igjen i slutten av januar så har jeg utover våren hatt fokus på trening som hele tiden baserte seg på trivsel. Jeg orket ikke tanken på å starte mot et nytt mål eller konkurranse før resultatet av operasjonen var klart etter 3-6 måneder. Jeg er fremdeles ikke bra nå etter 5 måneder men vi får gi det litt mer tid enda.

Så med fokus på rolig trening  så ble det ToT på meg som betyr Trening og Trivsel utover våren.

Så her er en liten oppsummering fra meg fra vårens «prosjekt» sammen med Øyvind Lygre som vi kalte Astrik Trening og Trivsel, som var en sykkel gruppe for den som ikke ønsket å «jage» etter høy puls og gode sykkel tider hele tiden. Gruppen var åpen for alle og ikke bare Astrik medlemmer. Oppslutningen på turene var varierende men vi hadde til stadighet besøk av sykkel venner med rimelig høye mål og ambisjoner på kommende ritt, men de storkoste seg sammen med oss. Målet for våren var sykkelrittet Bergen-Voss på 165 km i begynnelsen av juni.

Bergen-Voss

Bergen-Voss

På Bergen-Voss stilte vi med 15 stykker på startstreken noe som vitner om at det er stemning og behov for en slik gruppe i sykkel miljøet på Askøy. Underveis ble vi dog delt i to p.g.a uhell noe som kan skje. Gruppen som jeg var med i fullførte med 9 stykker.
Tid var uviktig for oss så det nevnes ikke. Uhellet nevnes men beskrives ikke for det er uviktig. Det viktige var tur og trivsel på en solfylt tur fra Bergen og til Voss sammen med fantastiske sykkel venner.
Hvor mange stiller vi på startstreken neste år for jeg og Mr Lygre er klar? Svaret får vi om et år.
For min del så hang jeg  sykkelen i garasjen for nå skulle løpe skoene på(kan hende jeg lurer meg til en tur da) for å komme i gang med mitt hjerte barn som er https://www.facebook.com/groups/328745697260304/?fref=ts

Vidden med Harald og Øyvind.

Vidden med Harald og Øyvind.

Når vi nå er kommet til juli måned og sykkelen har vært parkert i en måned så er stå slik at jeg er begynt å løpe litt igjen. Jeg koser meg med løpingen men med en skulder som fremdeles plager meg og med elendig løpeform så var de første 3 ukene tunge. Føler nå at det har løsnet litt de siste dagene.Jeg må ha treing i livet mitt for å oppnå trivsel, så selv om skulderen ikke spiller på lag så kan jeg ikke parkere meg i sofaen for da blir jeg slik. Og hva er best?

Skal jeg bli slik igjen?

Skal jeg bli slik igjen?

Om UltraTrond

- Alder 55 år - Askøy -Erfaring fra tjukkas til ultra løper m.m Motto er Trening og Trivsel med plass til alle Leder Løp Sammen Askøy
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..