Løp Sammen Askøy Virtuelle Løp

Løp Sammen Askøy bilde etter 5km test.

Løp Sammen Askøy ble til da 5 menn og en dame begynte å løpe intervaller på Ravnanger løpebane i begynnelsen av august. Nå består gruppene av rundt 80 stykker, der det til enhver tid er mellom 40 og 50 på trening. Jeg kommer tilbake til denne gruppen i et senere innlegg.

En strålende morgen.

Løp Sammen Askøy (LSA) virtuelle løp sto på agendaen i dag der jeg skulle løpe maraton på grusveien ved Singlingevannet på Askøy. Løpet ble virtuelt da LSA sitt planlagte løp Backyard Askøy ble avlyst på grunn av korona situasjonen. Det var over 60 stykker som skulle løpe i dag.

Base for dagen var Torvhuset

Klokken 08.00 startet jeg dagen ved Torvhuset der jeg hadde mat og drikke. Torvhuset skulle vise seg å bli base for flesteparten av de som skulle løpe i dag. Det var strålende høstvær så alt lå til rette for en nydelig dag. Jeg hadde kledde meg med ull innerste til kroppen, vindjakke, buff, lue, og hansker. Plan for dagen var å løpe i et tempo på 6 minutter pr km der jeg skulle hjelpe min klubb venn fra Bergen Løpeklubb til sin første maraton. Dette skulle være mitt siste løp med Bergen Løpeklubb for nå er det Ask og Løp Sammen Askøy som gjelder fra nyttår.

Arkivfoto Bergen Løpeklubb under Maratonkarusellen

En maraton på grusveien innebar 10 runder på den kuperte 4.3km lange rundløypa. Det var planlagt stopp for litt næring etter 2 runder, men dette ble forskjøvet til 3 runden. Jeg brukte ca 23 minutter pr runde og tempoet lå ikke på 6 blank men på 5.40 så langt. Litt vann og en bit sjokolade før jeg løp videre. Neste stopp ble etter runde 5, og igjen ble det drukket litt vann og en bit sjokolade ble fortært. Ute i løypa traff jeg hele tiden på smilende og blide løpere. Det virket som om de fleste løp lenger på det virtuelle løpet enn de noen gang før har gjort. Litt Live filming og en liten prat ble det med de fleste.

Cathrine fra Melkesyre hadde tatt seg turen fra byen for å løpe på Askøy.

Runde 5 og 6 gikk unna. Før runde 7 ble det en skive med fårepølse og litt vann ble drukket. Dette var siste matbit før mål. Ut på runde 10 tok jeg en gel egentlig uten at jeg trengte det. Kjente det i magen med en gang, men jeg trengte ikke gå i skauen.

Singlingevannet maraton.

Etter 10 runder var det over med en tid på rundt 3t50m, der farten ble 5.23 minutter pr km, så det ble litt fortere enn plan om 6 blank fart. Kroppen og beina føltes fin etter løpet. Jeg fikk på meg tørt og spiste litt, før jeg ble igjen ved løypa for å heie frem de som fortsatt var ute.

Glade løpere som perset på lengde. Meget sterkt gjort.

Løp Sammen Askøy virtuelle løp ble en stor suksess. Nå er det bare å glede seg til fortsettelsen med denne fantastiske gruppen. Jeg begynnere med å invitere til Sumpen løping på søndag før jeg skal under kniven på tirsdag for å operere for Haglunds Hæl.

Våre nye drakter.
Våre nye drakter.

Om UltraTrond

- Alder 55 år - Askøy -Erfaring fra tjukkas til ultra løper m.m Motto er Trening og Trivsel med plass til alle Leder Løp Sammen Askøy
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..