Haglunds Hæl Dag 5-9

Da har det gått litt over en uke siden operasjonen.

Først hvor mye har jeg beveget meg siste dager? De første 4 dagene var jeg helt i ro og knasket smertestillende. Hater smertestillende, men var nødvendig. Kroppen tåler ikke sterke tabletter. Jeg blir bare sinnsyk trøtt og uvell av de og får ikke sove selv om jeg trenger søvn.

Jeg fant da ut at jeg ville prøve litt turer på krykker i nærområdet for å ikke bare bli sliten av tabletter men også litt i kroppen. Det gikk så det suste på krykkene rundt huset. Jeg gjorde 3x700m der hver 700m tok 15 minutter.

3x700m

Så kom kvelden og jeg var både trøtt i kroppen og i hodet. Sengen ble inntatt og ventet på OleLukkøye, han møtte jeg ikke men traff en bunsj med sauer som skulle telles. Da sauene var kommet i fjøset og det var tid for opptelling dagen etterpå, så manglet det noen sauer. Jeg hadde bare sovet 5 timer og det overlever ikke jeg på.

Telle sauer for å få sove

Grep måtte tas så jeg måtte helt vekk fra sterke tabletter. Jeg kuttet med en gang ut trekant tabletter. Dette førte til at i løpet av dagen kjente forsterket smerte i hæl. Da kom tanken på at jeg nok hadde bevegd meg for offensivt på krykker dagen før, så måtte nok gå til godstolen og se på fuglene som spiser på fra fuglemater.

Fuglene koser seg på første dag med hvit fra himmelen

Etter noen dager nå så har jeg kuttet ut all bruk av smertestillende og samtidig holdt meg i ro. Kroppen er fornøyd med at pille giften er ute av kroppen, men selvfølgelig det rykker i foten som vil bevege seg.

Hjemme mekket sokk uten hæl

Plan er i de neste dagen å hoppe litt rundt i huset på krykker å rydde litt i litt pø jeg har her og der.

Klipp til din egen tåsokk

Om LøpSammenAskøyMentor

- Alder 54 år - Bosted Askøy - 2 barn Motto er Trening og Trivsel med plass til alle - Hobby: Løp Sammen Askøy Follesø Mannskor Follesø Mannskor Trim
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..