Haglunds Hæl Uke 5-8

Det er nå gått 2 måneder siden inngrepet, og jeg er kommet inn i har ikke tolmodighet fasen. Dette er ikke bra for tolmodighet er viktig i denne fasen. Føler at tilstanden har vært uendret siste 3 uker med smerte rundt operasjons området.

Så siden jeg ikke føler endring så har jeg nå siste dager bestemt i samråd med behandler at jeg skal øke litt i aktivitet og samtidig ta en smertetest. Smertetest skal jeg gjøre ved å teipe opp foten og løpe hurtig i max en time. Kjenner jeg smerte utover den normale smerten jeg har daglig så skal jeg stoppe.

Teipet opp fot

I går løp jeg denne testen under Løp Sammen Askøy sin trening og gjennomløping av ukens segment. Vi har nytt segment hver 14 dag. Vi kaller det Segment Jakten.

Over 25 stykker var med på Segment Jakten.

For å si det slik så gønnet jeg på fra start i en terreng løype på 8km. Egentlig så var føret optimalt for hurtig løping i terrenget med tele i jorda. Med tele så er det også isete partier, så måttet bruke piggsko som ikke hadde så god demping.

Hvorfor terreng og ikke asfalt eller bane? Jo for å utfordre til litt mer bevegelse i hælen. De 8km gikk egentlig overraskende bra og følte ikke på økt smerte. Litt ekstra smerte ved løp i bratt oppover eller nedover, men ikke noe som bekymret meg. Kondisjonen overrasket meg i positiv forstand. Ja det var drita tungt men sprakk liksom ikke. Så med 8 uker med minimal kondisjonstrening så hadde jeg trodd den var dårligere. Jeg vil kjøre en 5km test i løpet av 14 dager hvis jeg får lov av behandler for å se ca hvor jeg ligger på en kort distanse. Ultra formen ligger nok langt frem i tid.

Test løypa
Tider topp 10 Segment Jakten.

Nå er jeg spent på fortsettelsen der jeg håper jeg klarer å være tålmodig og trene smart. Blir ikke lett gitt så vi får se.

Om UltraTrond

- Alder 55 år - Askøy -Erfaring fra tjukkas til ultra løper m.m Motto er Trening og Trivsel med plass til alle Leder Løp Sammen Askøy
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..